Your Event. our Passion

0881266066

Over MDJ Events

Organisatiebureau MDJ Events B.V. is sinds 2006 actief in het organiseren van evenementen. MDJ staat voor Michel de Jong (1979); een organisator in hart en nieren. Voordat hij zijn eigen organisatiebureau startte heeft hij jarenlang gewerkt als coördinator van uiteenlopende evenementen. Inmiddels heeft hij een team om zich heen verzameld van mensen, waarvan hun hart ook sneller gaat kloppen bij het organiseren van evenementen.

MDJ Events staat voor;
– Passie voor organiseren;
– Strakke organisatie;
– Oplossingsgericht werken;
– Duidelijke communicatie.

Werkwijze
Wij houden van duidelijke en transparante communicatie en dit kun je dan ook altijd van ons verwachten. Ook wat betreft de verwachtingen, taken en rollen scheppen wij graag direct duidelijkheid. Dit klinkt misschien streng, maar onze ervaring leert dat dit zijn vruchten afwerpt voor het totale traject.

Wanneer je de organisatie van een evenement uit handen geeft, is het belangrijk dat je hier een goed gevoel bij hebt. De beste manier om te kijken of deze ‘klik’ er is, is door het gesprek aan te gaan. Dit kan zowel fysiek als digitaal (via bijvoorbeeld Microsoft Teams). 

Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!